Kun jij wel een nieuwe dekbedovertrek gebruiken?

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Het textielhuis verkoopt er heel veel. Je kunt deze mooie overtrekken bewonderen op hun website: textielhuis.nl. Momenteel zijn er zelfs een paar in de aanbieding, dus wees er snel bij! Het textielhuis verkoopt al jaren lang beddengoed. Naast beddengoed verkopen ze ook nog andere producten, zoals badgoed, batmatten, keukendoeken, keukenschorten, ovenwanten, pannenlappen, strandlakens, keukenlakens, tafellinnen, huisparfums, lampen, sierkussens, spreien, theedoeken, vaatdoeken, tassen vazen, schalen, hamamdoeken, reiskussens, saunalakens, badjassen, slaapzakken, loungewear, ondergoed, pyjama’s, sokken, speciale maten, beachwear, broeken, huispakken, nachthemden, moltons, hoeslakens, dekens, hoezen, autostoelhoezen, matrasbeschermers, dekbedden, kussenslopen, lakensets, plaids. Je vindt er dus ook je nieuwe favoriete dekbedovertrek. Zelf was ik op zoek naar een tweepersoons dekbedovertrek. Deze heb ik gevonden op de website van Het textielhuis. In dit artikel zal ik uitleggen hoe ik op de site terecht kwam en of het product me is bevallen.

Dekbedovertrek van Het textielhuis

Via een vriendin werd ik getipt over Het textielhuis. Zij vertelde me dat ze eigenlijk al haar huishoudelijke textielspullen koopt bij Het textielhuis, zo ook haar dekbedovertrek. Zelf was ik ook nog op zoek naar een nieuw dekbedovertrek. Ik heb sinds dit jaar een tweepersoonsbed. Ook al slaap ik altijd alleen, toch vond ik dit fijn. Mijn ouders vonden het niet nodig om een tweepersoonsbed aan te schaffen, omdat ik nog een prima eenpersoonsbed had. Daarom ben ik het zelf gaan maar gaan sparen voor een tweepersoonsbed. Ik kocht toen ook één dekbedovertrek. Een erg mooie witte. Inmiddels ben ik dus geen jaar verder maar vind ik dat het wel tijd is voor een nieuw overtrek. Het liefst wel weer wit, maar dan graag met een motiefje erin. Wit vind ik altijd mooi. Vooral nu het mooie weer er aan komt. Wit staat dan fris en de kamer oogt er groter door. Bij Het textielhuis heb je een snelkeuze. Deze bestaat uit drie mogelijkheden:

  • Eenpersoons overtrekken
  • Tweepersoons overtrekken
  • Lits-jumeaux

Zelf koos ik dus voor de tweepersoons overtrekken. Ik had al eens gehoord van het merk Beddinghouse. Een begrip in de textielwereld. De producten staan bekend om haar goede kwaliteit. Er was één dekbedovertrek welke me gelijk opviel. Dit overtrek heeft de beschrijving “Beddinghouse dekbedovertrek Rain (satijn, wit)”. Het staat er al: het is gemaakt van satijn. Het slaapt heerlijk zacht. Het overtrek kost €59,95 en is te bestellen in verschillende formaten. Mijn bed is 1.80m breed. Deze optie stond er ook tussen dus ik heb het overtrek dezelfde middag nog besteld.

Het product

Het product werd de volgende dag al geleverd! Dit komt doordat ik het de dag ervoor vóór drie uur heb besteld. Bij Het textielhuis heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Een ideale optie voor bijvoorbeeld studenten, zoals ik. De klantenservice is ook perfect. Als je een vraag hebt over het dekbedovertrek dan kun je natuurlijk bellen. Echter biedt Het textielhuis ook de mogelijkheid aan om te appen! Het bedrijf is dus helemaal van deze tijd en speelt in op de wensen en behoeftes van de klant. Mocht het dekbedovertrek nou niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen veertien dagen ruilen. Uiteraard moet het overtrek dan wel nog in de originele verpakking zitten.